Meniu Anunt
09-05-2018

Concursul Eurovision 2018 - care sunt piesele de exceptie care ne-au cucerit in prima semifinala!

share:

Concursul Eurovision 2018 - care sunt piesele de exceptie care ne-au cucerit in prima semifinala!
Aseara s-a desfasurat prima semifinala a concursului Eurovision, care anul acesta se desfasoara in Lisabona - Portugalia. Am urmarit cu interes maxim acest adevarat spectacol de muzica si dans, mai ales ca joi urmeaza sa intre in concurs si Romania.

Prima semifinala a concursului Eurovision a debutat cu o prezentare a frumosului oras Lisabona, gazda evenimentului din acest an. Apoi, dupa prezentarea simpaticelor gazde, a inceput concursul. In prima semifinala Eurovision 2018 au intrat reprezentantii a 19 state, insa doar 10 merg mai departe in finala de sambata.

Eurovision 2018 Lisabona

Arena Altice din Lisabona a gazduit peste 10000 de spectatori si a prins viata prin show-urile de lumini si scena imensa. Organizatorii au transmis inainte de show ca Eurovision - ul din acest an a fost gandit anume pentru a proteja planeta, costurile pentru energie fiind reduse la maxim.

Eurovision 2018 semifinal 1 arena

Chiar daca toti participantii au sustinut un show de exceptie, doar 10 dintre acestia au mers mai departe. Va vom prezenta mai departe care sunt sunt piesele cu care ne vom lupta in finala. Piesele sunt prezentate in ordinea in care au fost anuntate la finalul concursului de aseara - aleatoriu.

1. Albania
Eugent Bushpepa ne prezinta piesa Mall, o balada rock frumoasa. Albania si-a castigat locul in finala prin vocea buna a interpretului, insa nu credem ca are sanse foarte mari la un loc fruntas in finala Eurovision.

2. Austria
Austria propune anul acesta o piesa puternica interpretata de o voce exceptionala - Cesár Sampson. Showul minimalist a pus foarte bine in valoare momentul. Credem ca Austria va fi un concurent serios in finala Eurovision de anul acesta si face parte din topul echipei noastre.

3. Bulgaria
Voci care iti dau fiori, o piesa puternica si costume epice: componentele show-ului propus anul acesta de Bulgaria! Vor fi cu siguranta in top, fiind una dintre piesele preferate ale echipei noastre.

4. Cipru
Cel mai bun moment al serii a fost oferit de Cipru si de frumoasa Eleni Foureira. Un show electrizant, cu miscari uluitoare de dans, voce ireprosabila si o piesa care e facuta pentru radio. Nu mai vorbim despre spectacolul de lumini si flacari, care a ridicat intreaga sala in picioare!

5. Cehia
Energie, energie, energie! Show-ul oferit Mikolas Josef ne-a tinut in priza pe toata durata momentului. Vesel, carismatic si nonconformist, Mikolas a interpretat o piesa catchy, de vara, care promite sa devina hit. Cehia are sanse mari la un loc fruntas daca ofera un show macar la fel de bun in finala Eurovision!

6. Estonia
Momentul obligatoriu de opera, care a devenit deja o traditie pentru Eurovision, va fi oferit anul acesta de Estonia, prin reprezentanta sa Elina Nechayeva. Asa cum ne asteptam, momentul s-a remarcat prin vocea extraordinara si frumuseteta piesei, insa proiectiile de lumini de pe rochia interpretei au fost punctul culminant. S-a mai folosit si in trecut acest tip de spectacol, insa nu credem ca anul acesta Estonia va fi in Top 10. Piesa este pur si simplu prea plictisitoare pentru publicul larg.

7. Finlanda
Finlandezii sunt cunoscuti pentru piesele rock pe care le prezinta de obicei la Eurovision, insa anul acesta au ales o alta directie: o piesa electro puternica, care bifeaza toate elementele clasice ale unei castigatoare Eurovision. Interpreta are voce buna, insa melodia este usor demodata.

8. Irlanda
Chiar daca este o tara cu traditie pentru Eurovision, castigatoare a multor editii, Irlanda a intrat in ultimii ani intr-un con de umbra. Anul acesta au reusit sa se califice in finala printr-o piesa frumoasa, care aminteste de baladele lui Ed Sheeran. Show-ul nu se remarca prin ceva deosebit, prin urmare nu credem ca Irlanda va ocupa un loc fruntas in finala Eurovision.

9. Israel
Israel va fi marea surpriza a editiei de anul acesta, fiind deja unul dintre principalii favoriti pentru castigarea trofeului. Propunerea de anul acesta iese complet din tipare: o interpreta vesela, carismatica, de o frumusete neconventionala, cu o voce de senzatie si spectacol pe masura. Netta se joaca pe scena cu dezinvoltura si veselie. Asteptam show-ul din finala Eurovision!

10. Lituania
Delicatete, frumusete, romantism - Lituania incanta anul acesta printr-o melodie frumoasa, de o simplitate cuceritoare. Nu va intra, probabil, in Top 10 Eurovision, insa va avea cu siguranta multi fani.

Aceasta este retrospectiva semifinalei Eurovision de aseara. Am facut un sondaj in cadrul echipei Titirez.ro si am facut un top al pieselor noastre preferate. Care sunt castigatorii nostri?

Nr. 1 in topul nostru si probabil castigatoarea Eurovision de anul acesta este... CIPRU! Eleni are toate atuurile de care are nevoie sa castige acest concurs: frumusete, farmec, voce perfecta, piesa care prinde si coregrafie imposibila. Noi am numit-o Beyonce de Cipru.

 

Nr. 2 in topul nostru: Bulgaria! Ne-a placut mult show-ul lor si interpretarea impecabila. Abia asteptam sa vedem ce au pregatit pentru finala Eurovision.

 

Nr. 3 in topul nostru: Austria! O piesa foarte moderna, cu interpretare ireprosabila, care nu are nevoie de spectacol exagerat pentru a fi memorabila. Mizam pe Austria pentru un loc in Top 5 Eurovision.

 

--

Pentru cele mai fresh anunturi imobiliare, vizitati www.titirez.ro - reteaua numarul 1 de site-uri in imobiliare.