Meniu Anunt
31-05-2018

Ce proprietate poate cumpara o familie in cartierul Titan, pentru un buget mediu? Ai crede ca iti poti lua casa?  

share:

Ce proprietate poate cumpara o familie in cartierul Titan, pentru un buget mediu? Ai crede ca iti poti lua casa?   
Cartierul Austriac este complexul de vile in care te poti muta imediat, chiar daca ai buget de apartament! Case finalizate, aproape de metrou

Auzim tot mai des stiri legate de cresterile de preturi din piata imobiliara, dar si de dezvoltarea accelerata a cartierului Titan din Bucuresti - una dintre zonele cu cea mai rapida crestere din tara.

Cartierul Titan atrage cumparatorii prin accesul la metrou, centrele comerciale diverse si oportunitatile de relaxare. Iesirea rapida spre Autostrada Soarelui si Soseaua de Centura sunt alte avantaje. Bineinteles, oferta bogata oferita de dezvoltatori permite identificarea proprietatii ideale pentru fiecare persoana in parte.

Firesc, ne intrebam ce tip de proprietate poate cumpara in Titan o familie cu un buget de 85.000 de euro. Suma aceasta este minimul pe care trebuie sa il alocam daca dorim un apartament de 3 sau 4 camere intr-un imobil nou din cartierul Titan.

Bugetul de 85,000 de euro va permite achizitia unui apartament de 70-80 de mp utili intr-un bloc nou cu acces destul de rapid la mijloace de transport si facilitati cheie. Locul de parcare va va costa, in general, minim 5000 de euro in plus. Daca doriti si o boxa de depozitare, mai calculam 2-3000 de euro in plus, in functie de suprafata. Finisajele nu sunt intotdeauna incluse in pret, deci bugetul poate sari in aer in functie de calitatea finisajelor pentru care optati. Nu in ultimul rand, arareori puteti vedea apartamentul finalizat inainte de achizitie, cele mai multe dintre ofertele existente in piata fiind in proiecte aflate abia in faza de fundatie.

Pe de alta parte, orice persoana viseaza sa stea la casa, cu putina gradina si intimitate sporita. Dezavantajul este ca, in general, casele intra deja in alta categorie de buget, fiind si mai departe de oras si de facilitatile acestuia.

Daca v-am spune, totusi, ca puteti opta pentru o casa cu 4 camere si suprafata de 100 mp, curte proprie si loc de parcare pentru ACELASI buget de 85000 de euro, tot in cartierul Titan? Ei bine, da, se poate! Cartierul Austriac este un proiect unic din sectorul 3 al Capitalei, care ofera vile complet finalizate si bine construite, cu acces la fel de bun la facilitati precum proiectele noi de apartamente din Titan - Pallady.

1485428077_1031411247

Veti ajunge imediat in centrul orasului, atat cu masina, cat si cu metroul sau mijloacele de transport din apropriere de Cartierul Austriac. Daca vreti sa ajungeti la mare, Autostrada Soarelui e la cateva minute distanta.

Toti prietenii pot veni duminica la un gratar delicios, pentru ca veti avea loc pentru toti pe terasa spatioasa din gradina. Seara va puteti relaxa in aer liber, alaturi de un pahar de vin si o carte buna.

1485428076_764725822

Cartierul Austriac este un complex finalizat si deja locuit, ceea ce inseamna ca veti vedea exact ce cumparati, inainte de a semna contractul.

1485428076_681043306

Viata este mai frumoasa la casa, mai ales cand bugetul pentru un apartament de 3-4 camere este suficient. Alegerea este cat se poate de usoara si nu poti da gres daca alegi sa locuiesti in Cartierul Austriac.

Am vazut, asadar, ce isi poate permite o familie cu un buget de 85000 de euro, care cauta  o locuinta in Sectorul 3 al Capitalei. Pentru ce ati opta? - un apartament in bloc nou sau o vila spatioasa si gata finisata in Cartierul Austriac?

Stabileste astazi o vizionare si viziteaza-ti viitorul camin din Cartierul Austriac:

Screenshot_43