Meniu Anunt
13-07-2018

Cartierul Austriac - SOLD OUT in urma promovarii de pe Titirez.ro

share:

Cartierul Austriac - SOLD OUT in urma promovarii de pe Titirez.ro
Cartierul Austriac, cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute proiecte de vile din estul Bucurestiului, este acum SOLD OUT!

Si este si normal sa fie asa, avand in vedere amplasarea buna, calitatea constructiei si pretul accesibil pentru o familie cu venituri medii. Titirez.ro a sustinut inca de la inceput acest proiect si ureaza mult succes urmatoarelor proiecte Pressburg!

cartierulAustriac

Reprezentantul proiectului Cartierul Austriac, Alexandru Teletin, a declarat: 

"In primul rand doresc sa le multumesc reprezentantilor Titirez.ro pentru suport, transparenta si dedicare in proiectul nostru. Pentru orice proiect imobiliar este nevoie de promovare si de aceea am optat sa colaboram cu Titirez.ro. Echipa Titirez.ro a aratat un interes incredibil pentru ceea ce ne doream. Am participat impreuna la majoritatea targurilor imobiliare si de fiecare data ne-au impresionat prin energia de care au dat dovada, asadar clientii nu au lipsit de la stand. In momentul in care am mai ramas cu 8 unitati de vanzare am apelat la specialistii Titirez.ro pentru ajutor si cele 8 unitati au fost vandute in mai putin de 2 saptamani. In concluzie, va multumim pentru tot si cu siguranta o sa ne revedem in Faza 3 a proiectului nostru.

Doriti sa va promovati proiectul pe portalul Titirez.ro? Haideti sa ne cunoastem!