Meniu Anunt
25-04-2018

Imobiliare Brasov-crestere rapida, oportunitati pentru investitori!

share:

Imobiliare Brasov-crestere rapida, oportunitati pentru investitori!
Brasovul este un oras in care dezvoltarea imobiliara se face cu viteza maxima. In doar cativa ani, zone care initial erau ocupate de terenuri agricole au devenit cartiere rezidentiale in toata regula. Care sunt perspectivele de crestere in urmatorii ani?

Primarul Brasovului, Barabas Laszlo, declara pentru ziarul Buna Ziua Brasov ca zonele cu dinamism maxim in constructii sunt Tractorul si Stupini, unde apar luna de luna noi proiecte rezidentiale sau vile individuale. Un cartier care are bune perspective de crestere in viitor este Bartolomeu, datorita lucrarilor de imbunatatire a infrastructurii din aceasta zona.

Desi sunt principalele puncte de atractie pentru turisti, Centrul Civic si Poiana Brasov nu se afla pe lista de interes a dezvoltatorilor. In Poiana Brasov si Centrul Vechi al Brasovului nu mai exista terenuri ofertante pentru proiecte de anvergura. In schimb, Drumul Poienii va avea parte de crestere consistenta in viitor, mai multe proiecte rezidentiale de lux fiind in plan.

Reglementarile urbanistice sunt riguros aplicate in Brasov, una dintre principalele conditii pentru acordarea autorizatiilor noi de constructie fiind armonia urbana si dezvoltarea infrastructurii. Hotarari de Consiliu recente impun noilor proiecte sa aiba in vedere si dezvoltarea drumurilor de acces sau a locurilor de joaca pentru copii. De asemenea, de luna trecuta nu se mai pot construi imobile noi fara asigurarea a minim 2 locuri de parcare per apartament.

Dezvoltarea rezidentiala efervescenta din Brasov nu este, momentan, sustinuta si de proiecte de agrement proportionale. Pentru investitori, aceasta este o oportunitate de business fantastica. Pe masura ce apar cartiere noi, care atrag prepinderent familiile tinere, va creste cererea pentru locuri de joaca, spatii de relaxare si comerciale.

Vedeti cele mai interesante oferte imobiliare din Brasov pe portalul Titirez.ro: https://www.titirez.ro/imobiliare-brasov