Meniu Anunt
12-11-2021

AXXIS Nova Resort & SPA, expozant la Târgul Imobiliar Constanța (12-14 Noiembrie)

share:

AXXIS Nova Resort & SPA, expozant la Târgul Imobiliar Constanța (12-14 Noiembrie)
 Conceptul integrat AXXIS Nova Resort&SPA va participa în calitate de expozant în perioada 12-14 Noiembrie la Târgul Imobiliar organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa - CCINA în incinta VIVO Constanța.  

 

AXXIS Nova Resort & SPA este un proiect rezidențial de anvergură care va cuprinde un hotel de 5* și 6 blocuri cu apartamente de lux la malul Mării Negre.

 

Dezvoltatorii AXXIS Nova invită pe toți cei care sunt interesați sa afle mai multe detalii despre noul concept integrat de lux la Târgul Imobiliar Constanța din incinta Vivo! Mall.

 

         Construcția primului concept integrat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & SPA - a demarat cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid.

 

Madrid este pozitionat în prima linie, lângă promenadă, va avea un view spectaculos către litoral și acces direct la plaja privată AXXIS Nova Beach cu o suprafață totală de 20.000 mp. 

 

Madrid va cuprinde 3 scari, 254 apartamente - garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu vedere spre mare - cu prețuri începând de la 72.000 Euro și suprafețe între 53 și 224 mp. Terasele unităților locative ating suprafețe de până la 106 mp. 

 

Fiecare tip de unitate locativă dispune de 3 stiluri de prezentare și decor care pot fi alese și puse în practică: Luna, Solis și AXXIS.

 

AXXIS Nova Resort & SPA va fi construit pe suprafața campingului Holiday din Mamaia Nord, care are o istorie frumoasă de mai bine de 20 de ani și care reprezintă cel mai mare spațiu verde de la malul Mării Negre.

 

 De asemenea, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort & SPA, omul de afaceri Florin Cârstocea și-a propus să păstreze și să potențeze această titulatură și să dețină cel mai mare spațiu verde DE LUX din Mamaia!

 

 “AXXIS Nova este o premieră pe piață românească de Real Estate și de Turism! Este adevărat că în ultimii ani a existat un boom al dezvoltărilor rezidențiale pe litoralul românesc, mai ales în zonele Mamaia Nord și Năvodari, în care nu s-a plecat focusat. Majoritatea lucrărilor au demarat cu un bloc și s-au extins ulterior, în lipsa unui concept unitar. În mod evident, aceste lucruri au dus la diminuarea unora dintre cele mai importante detalii: spațiile verzi și facilitățile!

  

  În AXXIS Nova, natură nu a fost neglijată! Resortul are o suprafață verde de 15.000 mp, amenajată în superbe grădini japoneze, franceze, grădini de relaxare, spații verzi pe acoperișuri și zone dedicate jocurilor pentru copii.

 

 AXXIS Nova este într-adevăr locul pe care ți-l dorești și în care îți poți petrece o vacanță superbă fără a fi nevoie să te deplasezi dintr-o locație în altă! Noi construim locația pe care tu ai visat-o!”, afirmă dezvoltatorul proiectului AXXIS Nova Resort & SPA, Florin Cârstocea, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, cu investiții majore în domeniul petrolier, energetic, în agricultură și turism.

 

  Conceptul integrat AXXIS Nova va duce luxul pe malul Mării Negre la cel mai înalt nivel:

 

-       Peste 20.000 mp plajă privată

-       Peste 15.000 mp spații verzi

-       Aproximativ 1.000 metri pătrați de piscină

-       Un SPA Center cu picină interioară și exterioară încălzită și servicii de masaj, saună, jacuzzi, cosmetică și terapii

-       Terenuri de volei, tenis și fotbal

-       Hotel de animale interior-exterior

-       Zona de relaxare pe iarbă cu baldachine, grădina amenajată în stil francez, grădina cu cireși japonezi, piațeta cu oglinzi la infinit, piațeta între blocuri cu oglindă de apă, palmieri.

-       Rooftop gardens

-       Spații comerciale de lux, cafenele și restaurante

 

        

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & SPA și oferte de preț, accesați site-ul: www.AxxisNova.ro.

 

Marketing, publicitate si PR: imoPR