Meniu Anunt
29-05-2020

Apartamentele cu gradină mare, în mijlocul naturii - soluția perfectă pentru noile nevoi ale cumparatorilor!

share:

Apartamentele cu gradină mare, în mijlocul naturii - soluția perfectă pentru noile nevoi ale cumparatorilor!
Pandemia Coronavirus este o încercare grea prin care a trebuit să trecem toţi. Stilul nostru de viaţa s-a schimbat radical, atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru tinerii profesionişti îndrăgostiţi de agitaţia oraşului. Iata ce soluții propune un dezvoltator de renume!

Trendul Work From Home are mari şanse să intre în normalitate în viitor, iar asta înseamnă mai mult timp petrecut acasă şi nevoia de spaţii adecvate pentru desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii.

Avem nevoie de spaţii mai mari, de mai multă lumină şi de aer curat, de posibilitatea de a face o plimbare în natură atunci când simţim nevoia. Nu mai vorbim de copii, care simt cel mai mult lipsă jocului în aer liber. De aceea, în ultimele trei luni piaţa imobiliară a suferit o transformare profundă, majoritatea cumpărătorilor reorientându-se spre case cu grădină, aflate la o distanţă rezonabilă de oraş. Ne-am dat seama cât de important este confortul şi accesul la aer liber şi am ajuns să preţuim cu adevărat liniştea.

Cu toate acestea, trecerea de la apartament la casă presupune asumarea unor responsabilităţi suplimentare: reparaţii periodice, întreţinere mai scumpă, costuri mai mari de încălzire şi, în majoritatea cazurilor, timp mult mai mare petrecut în trafic. Dar dacă ar exista o soluţie care să îmbine atât avantajele mult dorite oferite de o casă, cât şi confortul traiului la bloc?

Best Residence Development - un dezvoltator cu experienţă incontestabilă în piaţă - vă propune un proiect rezidenţial unic, care bifează toate nevoile familiilor şi tinerilor profesionişti din aceste vremuri. 

1_5e25c8ec1d43d0.87777603

Best Residence este amplasat într-o oază de linişte şi de natură, aflat la câteva minute de zona business din nordul Bucureştiului: Băneasa - Privighetorilor. Complexul se află chiar pe malul lacului, lângă pădure, într-o zonă exclusiv rezidenţială. Ce poate fi mai frumos decât să vă bucuraţi de minunile naturii, dar şi să aveţi la câteva minute toate facilităţile urbane posibile: mall Băneasa, Ikea, şcolile şi grădiniţele private de elită din nord, clinici medicale, restaurante, acces rapid spre zona business Pipera - Barbu Văcărescu?

Best Residence oferă apartamente spaţioase, luminoase şi foarte bine împărţite, însă avantajele nu se opresc aici. Confortul se prelungeşte spre spaţiul exterior, acolo unde vă veţi bucura de o plimbare pe pontonul privat al complexului aflat pe malul lacului, de o zonă de barbeque sau de foişor. Mai mult decât atât, apartamentele de la parter sunt însoţite de grădini private mai mult decât generoase.

5_1

Cum ar fi să puteţi ieşi oricând în grădina proprie să lucraţi sau să vă bucuraţi de o binemeritată pauză, fără a pierde însă confortul oferit de un imobil bine construit şi administrat?

1_3

4_1

Apartamentele cu grădina din cadrul complexului Best Residence sunt o alternativă excelentă la vilă în zone adiacente Bucureştiului, având teren generos şi amplasare mult mai atractivă.

7

8_1

Descoperiţi toate avantajele proiectului Best Residence şi alegeţi să vă bucuraţi de mai mult confort, mai multă linişte și de frumuseţea naturii!

www.bestresidencedevelopment.ro

Email: [email protected]

Telefon: 0734603097 / 0726003000