Meniu Anunt
17-11-2017

Am fost acolo: lansarea Luxuria Domenii Residence. Detalii și impresii

share:

Am fost acolo: lansarea Luxuria Domenii Residence. Detalii și impresii
Luxuria Domenii Residence își deschide porțile

Echipa Titirez a fost invitata la evenimentul de lansarea celui mai nou complex rezidential din Nordul Bucurestiului.

Un proiect construit printr-o excelenta de neegalat, de o eleganta deosebita, LUXURIA DOMENII Residence emana un stil de viata select si un cadru de lux prin fiecare detaliu.Titirez.ro le-a dăruit o Șampanie fina pentru a celebra momentul deosebit de important.

Bartosz Puzdrowski a prezentat noul ansamblu rezidențial intr-o maniera foarte elegantă și a subliniat toate plusurile pr care acesta îl are și ca a prezentat de asemenea și echipa Impact SA care a depus eforturi deosebite pentru lansarea Luxuria. 

Costina Petrescu , directorul de vanzari al Titirez.ro: " Luxuria domenii Residence este un proiect spectaculos, care încă de la începuturi pune o amprenta deosebita asupra Sectorului 1 al Capitalei. Cu siguranța va deveni un pol al căutărilor imobiliare in perioada imediat următoare datorită facilitatilor, a calității și a localizării. Luxuria este proiectul momentului in București, la ora actuala. Ma bucur și mulțumesc Impact SA pentru frumoasele proiecte și pentru invitația la evenimentul de lansare Luxuria, pe care am onorat-o cu deosebita plăcere".

 

Facilitățile de care dispune Luxuria Domenii Residence sunt următoarele: 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere, săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitate și servere de monitorizare.

Luxoasele apartamente din LUXURIA DOMENII Residence se Intind pe suprafete de la 54 mp si pana la 290 mp. Apartamentele cu gradina sunt gandite astfel incat trecerea de le interior la exterior sa se realizeze prin spatii largi si fluide astfel incat atat gradina cat si spatiile de zi sa induca o stare de confort si relaxare.

La randul lor, apartamentele de tip Duplex ofera un confort sporit prin finisajele luxoase si suprafetele ample. Apartamentele Premium ofera experienta suprema in materie de confort prin suprafetele generoase, privelistea pe care o ofera si prin terasele foarte spatioase.