Meniu Anunt

Rex Group - 0 posturi disponibile

Descriere

Rex Group este o companie imobiliara ce foloseste un Sistem Integrat de Servicii pentru a-si sprijini clientii cu date concludente despre piata, cu know-how-ul echipei de experti ce activeaza de mai bine de 15 ani in segmental antreprenorial si imobiliar, care actioneaza pentru cu responsabilitate fata de piata imobiliara din Romania, piata care s-a schimbat si are nevoie de un serviciu imobiliar profesionist, complet si de calitate pe toata durata derularii ciclului imobiliar(actiunii imobiliare)
Echipa de experti ce formeaza Rex Group s-a format si s-a sudat in timp datorita valorilor profesionale comune ale fiecaruia dintre noi, de a face lucruril bine si profesionit, cu responsabilitate si integritate, cu seriozitate si perseverenta manifestata fata de clientii/partenerii nostri; dar si datorita rezultatelor excelente pe care le-am avut si le avem impreuna, mereu ghidati de dorinta de a oferi valoare continua serviciului imobiliar din Constanta, atat pentru cetatenii romani, cat si pentru cetatenii straini.
Misiunea noastra este de a oferi un sistem imobiliar complet si functional care sa va ajute pe intreg ciclul derularii actiunii imobiliare pe care doriti sa o realizati. Suntem aici pentru dvs. daca doriti sa achizitionati sau sa vindeti sau daca doriti sa cumpararti sau sa investiti pe piata imobiliara sau daca dezvoltati un proiect imobiliar; si va stam alaturi pana cand va mutati in casa noua sau pana cand investitia este productiva pentru dvs sau pana cand proiectul imobiliar a ajuns la final sau este vandut/inchiriat integral.
Astfel va oferim prin acest sistem:
-consultanta si consiliere imobiliara pentru a lua cea mai buna decizie pentru dvs.
-va punem la dispozitie o baza de date completa cu oferte de vanzare/inchiriere, ce se actualizeaza in fiecare zi pentru clientii nostri, cu oferte din intreg spectrul imobiliar: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si industrial,proiecte rezidentiale sau ansambluri rezidentiale.
-va oferim serviciul de administrare imobile, pentru a va sprijini in buna manageriere a proprietatilor dvs, astfel veti avea tot timpul controlul asupra proprietatii, chiar daca sunteti la mii de kilometrii departare si pentru a nu pierde timpul care este atat de important pentru dvs.
-va oferim un serviciu de management strategic pentru investitori si dezvoltatori imobiliari, pentru a creea impreuna proiecte imobiliare de success.
-Serviciul Expats: care vine in ajutorul cetatenilor straini care isi muta resedinta sau afacerile in Romania si au nevoie de sprijin pe durata procesului de integrare si intelegere a sistemului romanesc.
Cand sustinem ca oferim un sistem integrat de servicii imobiliare ne bazam si pe colaboratorii si partenerii nostri care va vor ajuta in domeniul: juridic, finantare bancare, evaluare imobiliara, cadastru si intabulare,arhitectura, proiectare, precum si firme de constructii care sa realizeze partea de rezistenta pana la finisaje interioare, design interior, mobila la comanda, firme de curatenie si facility management.
Consideram clientii nostri, ca sunt partenerii nostri si te asteptam alaturi de noi intr-un mediu prietenos, atent, flexibil, dedicat planurilor tale; pentru ca REX GROUP inseamna servicii exclusiviste pentru rezultate excelente .

Contact

Email: [email protected] / Telefon: 0341174728, 0775337934

Rex Group

Nu exista locuri de munca care sa corespunda acestor criterii! :(