Meniu Anunt

Agent Imobiliar

Criterii job

Oferta: nespecificat

Nivel cariera: 1 ani

Oras: Bucuresti

Expira in: 08.01.2021

Descriere job
Responsabilitati

Intermedieri tranzactii imobiliare: vanzare-cumparare-inchiriere locuinte, spatii comerciale, hale industriale, terenuri.
Preluarea ofertelor, actualizarea bazei de date, stabilirea contactelor cu clientii, intretinerea relatiilor cu clientii, dezvoltarea retelei de clienti.
Cerinte
Echipa noastra isi doreste sa aiba alaturi persoane dinamice, sociabile, cu o buna capacitate de comunicare si adaptare, proactive, orientate spre finalizarea actiunilor, responsabile si puternic motivate, capabile de invatare rapida si interesate de dezvoltare personala. Noi activam intr-un mediu deosebit de dinamic, iar cei care doresc sa ni se alature trebuie sa stie sa-si managerieze bine timpul si proiectele, sa aiba o rezistenta crescuta la stres si disponibilitate pentru lucru prelungit si sa fie motivati de dorinta de a munci intr-un mediu competitiv.
Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala (preferabil engleza), detinerea permisului de conducere categoria B si studiile superioare pot constitui un avantaj.

Descrierea firmei

Compania Imobiliara 
S.C. APULUM 94 SRL
RO 5405595
J01/281/1994

Sediu:

Bucuresti, Sector 3
Str. Theodor Sperantia, nr 14
tel: 0722400055
e-mail: [email protected]

Vizualizari: 494

Posturi disponibile: 1