Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Otopeni - 14 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Premium
Comision 0

€ 7.500 / luna

  • Partial Compartimentat
  • 1974

Otopeni, 2 hale 1. 1200 mp parter, 200 mp etaj, 7500 euro/ luna + tva 2. 1000 mp parter, 340 mp etaj, 7500 euro/ luna +tva Acces ti...

€ 7.500 / luna

Actualizat acum 2 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Otopeni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Otopeni. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Otopeni inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Otopeni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Otopeni!

Sunt suficiente ofertele din Otopeni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Chitila (21 oferte) si din Popesti-Leordeni (15 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Otopeni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.