Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Constanta - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
3

€ 1.600 / luna

  • 80 m2
  • Open Space
  • 2000

Spatiu comercial zona Tomis 3, situate pe b dul Tomis, , suprafata utila 80 mp , interiorul este renovat complet, 3 intrari. Detalii la tele...

€ 1.600 / luna

Actualizat acum 5 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Constanta? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Constanta. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Constanta inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Constanta in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Constanta!

Sunt suficiente ofertele din Constanta?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Navodari (1 oferte) si din Mamaia-Sat (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Constanta consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.