Meniu Anunt

THE PARK Apartments

THE PARK Apartments
Suprafete
49 mp - 105 mp construiti
Preturi
59.000 Euro - 135.000 Euro

Descriere

THE PARK Apartments, un proiect bine construit, bine localizat!

Povestea THE PARK a început în 2014 când a fost ridicat primul bloc dintr-o serie de patru. 69 de familii tinere cu copii, cupluri mature sau tineri îndrăgostiţi au format rapid o comunitate frumoasă şi plină de viaţă. Anul trecut au fost ridicate încă două blocuri din proiect cu 250 de apartamente.

Proiectul THE PARK este deja un succes, datorită oamenilor minunaţi care au înţeles cât de important este să ai un stil de viaţă sănătos, să locuieşti într-un apartament compact, bine construit cu materiale naturale şi bine localizat - la numai 300 de metri de Parcul Tineretului şi la câteva minute de piaţă şi mijloacele de transport în comun.

În The Park veţi avea la doar zece minute de casă: circa 80 de hectare de verdeaţă, un lac cu o suprafaţă de 13 hectare, două staţii de metrou, cel mai mare mall din Bucureşti, cea mai ieftină piaţă agroalimentară din Capitală, şcoli, grădiniţe, clinici private sau farmacii. Palatul Copiilor sau Orăşelul Copiilor, spaţii amplasate la câţiva metri de ansamblul The Park oferă o varietate amplă de activităţi pentru cei mici.

Clădirea doi din The Park Apartments este prima clădire multietajată din România pe care s-a efecturat un test de etanşeitate pentru a atesta cel mai înalt grad de izolare. Testul comandat de dezvoltator a evidenţiat rezultate de două ori mai bune decât normele din Germania.

Ferestrele blocurilor au tâmplărie din aluminiu Schuco, iar faţada a fost termoizolată cu vată minerală Rockwool pentru a asigura cel mai înalt grad de siguranţă la incendii.
Nivelul de izolare termică obţinut asigură costuri de administrare minime pentru clădire. Iată mai jos o listă cu principalii furnizori din acest proiect:

Beton Lafarge
Blocuri de zidărie termoizolantă YTONG, de la producătorul german Xella
Ferestre cu tâmplărie din aluminiu Schuco, geam termoizolator Triplex
Termosistem pentru fațadă cu vată minerală Rockwool, clasa A de rezistență la foc
Termosistem pentru interioare cu vată minerală bazaltică Rockwool dual-density
Tencuială decorativă de fațadă de la Baumit
Hidroizolație Henkel
Uși de apartament Pinum
Gresie și faianță Marazzi și Porcelanosa
Obiecte sanitare și rezervoare încastrate Ideal Standard
Parchet laminat Egger, clasa 32, pentru trafic intens
Prize, întrerupătoare, panouri electrice Legrand
Placări cu gips carton Siniat și vată minerală
Centrale termice în condensație Buderus
Lifturi Otis
Video interfon Electra
Deck din lemn de pin tratat pentru terase și balcoane

Puteţi oricând vizita clădirea şi urmări produsele şi tehnologiile utilizate şi modul de punere în operă al acestora. Fiecare proprietar va primi un manual tehnic al apartamentului cu schiţe, traseele instalaţiilor şi detalii tehnice personalizate pentru fiecare locuinţă.

Locul privat de joacă din prima clădire a proiectului este îngrădit şi beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24, acesul străinilor fiind interzis dacă nu sunt însoţiţi de un rezident THE PARK Apartaments!

Dezvoltatorul investeşte într-unul din cele mai ample proiecte de peisagistică care vizează amenajarea unui spatiu de peste 2.000 de metri pătraţi cu zone de socializare şi spaţii moderne de joacă pentru copii.

În THE PARK Apartments designul românesc este la el acasă. Cele mai importante echipe de design şi arhitectură au fost implicate în acest proiect oferind conceptul pentru faţadă, amenajarea spaţiului de intrare în bloc sau designul interior a 15 apartamente din complex. Dezvoltatorul a creat chiar un Club al Rezidenţilor – un apartament dedicat locatarilor unde aceştia vor putea marca împreună momentele importante ale vieţii lor.

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Localizare

Adriana Bîzgan
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0730 ...afiseaza telefon
0730.849.005
Adriana Bîzgan
Dezvoltator imobiliar
0730 ...afiseaza telefon
0730.849.005
0725 ...afiseaza telefon
0725.568.356
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.