Meniu Anunt

Stegarului Boutique Apartaments

24 Proprietati
Stegarului Boutique Apartaments
Suprafete
58-165mp
Preturi
74.900-299.000 EURO

Descriere

Modern și exclusivist, Stegarului Boutique Apartments vă oferă un stil de viață inovativ. La temeliile acestuia stă o arhitectură modernă și îndrăzneață, edificată în baza conceptului de a consolida legătura dintre om și căminul său. Proiectul nostru vă va surprinde prin simplitate, eleganță și rafinament. Compartimentarea a fost gândită pentru a eficientiza spațiul pus la dispoziție de fiecare apartament. Utilarea acestuia și accesoriile din dotare sunt practice, la îndemână și gândite în așa fel încât să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Calitatea deosebită a construcției, vitrajele și spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese, atât interioare cât și exterioare, și atenția deosebită acordată fiecărui detaliu, în scopul realizării “casei dumneavoastră”, ne recomandă ca fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

Aveți posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente. Acestea sunt compartimentate în 2, 3 sau 5 camere, dotate cu terase și grădini spațioase, iar completarea armonioasă cu restul elementelor a fost gândită pentru a vă oferi o experiență spectaculoasă înrămată intr-un design modern și deosebit. De asemenea, experiența inedită este dublată de aerul curat oferit prin amplasarea în imediată vecinătate a pădurii de stejari Băneasa. Zona este totodata benefică și din punct de vedere al infrastructurii, căile de acces fiind facile către toți polii de interes din zona de nord a capitalei. Pe lângă aceasta, amplasarea reprezintă un avantaj major și datorită punctelor de interes situate la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

Dream big. Build smart. Live well! Am visat sa construim ceva "altfel", ceva ce nu s-a mai construit, un « altfel » de acasă; acel acasă pe care cu toții îl visăm. Am visat să dezvoltăm o comunitate cu un stil de viață aparte și să realizăm ceea ce ne-am dori să trăim zilnic. Muncim și investim ca să facem asta pentru noi, pentru voi, pentru oameni! Construim inteligent, ergonomic și eficient ca să trăim « altfel ». Esența activității noastre se rezumă în a genera un stil de viață pentru clienții noștri la care și noi aspirăm!

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Apartamente 2 camere 50 - 56 m2 €84900 - €99900 17
Apartamente 3 camere 87 - 89 m2 €129900 - €149900 4
Apartamente 5 camere 120 - 126 m2 €274900 - €350000 3

Localizare

Vezi toate proprietatile
Mihai
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0734 ...afiseaza telefon
0734.008.800
Mihai
Dezvoltator imobiliar
0734 ...afiseaza telefon
0734.008.800
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.