Meniu Anunt

Solumnia Apartamente noi cu RATE LA DEZVOLTATOR Avans de la 12500 euro

5 Proprietati
Solumnia Apartamente noi cu RATE LA DEZVOLTATOR Avans de la 12500 euro
Suprafete
30/110
Preturi
30000-125000

Descriere

Un ansamblul rezidenţial mixt unic în Iaşi
SOLUMNIA este un proiect imobiliar mixt care combină spaţiul rezidenţial cu cel de afaceri şi cel comercial, oferind, în acelaşi timp, facilităţi de relaxare şi socializare. Acest concept face ansamblul rezidenţial SOLUMNIA un proiect imobiliar unic în Iaşi, care oferă o experienţă de viaţă integrată, aducând împreună bucuria de a fi acasă cu cei dragi, confortul de a avea biroul chiar lângă casă şi relaxarea pe care o savurezi la final de zi alături de prieteni, vecini buni şi comunitate. Totul pentru a-ţi oferi echilibrul, firescul şi armonia unei vieţi bune trăite pe deplin.
SOLUMNIA
CONSTRUCȚIE SOLIDĂ ȘI DURABILĂ
Fundaţia construcţiei SOLUMNIA este realizată din pereţi mulaţi, iar structura de rezistenţă din stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit. Pereţii exteriori au o grosime de 25 cm, pentru a conferi un confort termic şi fonic superior, completat prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime şi tencuială decorativă. Faţada exterioară este placată cu fibrociment, balcoanele apartamentelor sunt zidite, având o lăţime de 1,2 – 1,8 m. Compartimentările interioare sunt realizate din zidărie din cărămidă de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi holul de nivel, compartimentări zidărie din cărămidă de 20 cm în interiorul apartamentelor.
Dotări și finisaje de calitate

Dotările şi finisajele de calitate se regăsesc în toate apartamentele SOLUMNIA, indiferent de suprafaţa şi tipul acestora, pentru a le oferi locatarilor un confort sporit încă din ziua mutării. De la încălzirea prin pardoseală, care asigură un confort termic extraordinar, la izolarea fonică, atât de importantă pentru liniştea oricărei familii, la finisajele de calitate, alese special de designerii SOLUMNIA, până la posibilitatea de a opta pentru modelul preferat de parchet, faianţă şi gresie, balcoane zidite şi utilate pentru confort optim în toate anotimpurile, băi cu aerisire şi lumină naturale, atât de necesare confortului zilnic al întregii familii – toate se regăsesc în firescul dotărilor SOLUMNIA, pentru că e normal să-ţi fie bine în noul tău apartament.

121 apartamente mari şi luminoase
Dispunerea apartamentelor SOLUMNIA pe etaje a fost gândită pentru a oferi un confort real locuirii urbane prin spaţii generoase, facilităţi premium şi dotări adaptate vieţii cotidiene. De aceea, pe fiecare etaj a fost proiectat un număr optim de apartamente, fără a restrânge suprafaţa acestora. Astfel, deşi dispusă pe 12 etaje, SOLUMNIA însumează doar 121 de apartamente, cu spaţii luminoase şi generoase, perfect compartimentate, astfel încât să ofere o utilizare facilă şi un confort ridicat întregii familii.

FINANŢARE DE PÂNĂ LA 75% DIN VALOAREA APARTAMENTULUI
Fără documente de venit, fără asigurare de viaţă. Doar avans de 25%.

Avans minim de doar 25%
Ia-ţi apartament nou cu rate la dezvoltator, iar SOLUMNIA te scapă de chirie. Cu avans de minim 25% accesezi rapid orice modalitate de finanţare la dezvoltator. Poţi alege plata în 3 tranşe sau ratele la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani.


Plata în 3 tranşe
Îţi place să-ţi drămuieşti banii şi să faci plăţi eşalonat? Nimic mai simplu. Îţi poţi cumpăra orice apartament SOLUMNIA doreşti şi doar în 3 tranşe să-l plăteşti. Avans 25%, 25% când îţi alegi finisajele şi 50% la predare şi la rapida mutare.


Plăteşti în rate la dezvoltator pe 5 ani, 10 ani, 15 ani
Dacă vrei să achiţi uşor apartamentul dorit, îl poţi plăti în rate lunare direct la dezvoltator. Dai avans de minim 25% şi plăteşti lunar o rată fixă timp de 5, 10 sau 15 ani. Ai rate lunare mai mici dacă alegi o finanţare pe 10 sau 15 ani.

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Garsoniere 33 - 43 m2 €29887 - €38500 2
Apartamente 2 camere 56 m2 € 52944 2
Apartamente 3 camere 67 m2 € 63000 1

Localizare

Vezi toate proprietatile
Emi Constantin
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0773 ...afiseaza telefon
0773.307.328
Emi Constantin
Dezvoltator imobiliar
0773 ...afiseaza telefon
0773.307.328
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.