Meniu Anunt

InCity Residences

3 Proprietati
InCity Residences
Suprafete
62,90 mp - 266,66 mp
Preturi

Descriere

"Ansamblul rezidential InCity Residences este compus din 4 cladiri cu apartamente, structurate pe 18 etaje si cu o arhitectura moderna. Ansamblul pune la dispozitia locatarilor sai 12 tipuri diferite de apartamente, plecand de la studiouri si ajungand la unitati de tip triplex cu 5 camere, cu o suprafata cuprinsa intre 63mp si 265 mp.
Apartamentele combina spatii generoase si decoruri functionale cu o solutie completa de finisaje, toate intr-un décor modern si minimalist. Lumina naturala strabate prin ferestrele mari, aducand stralucirea si buna dispozitie. Bunul gust al propunerilor de design interior adapteaza simplitatea si eleganta liniilor mobilierului italian la complexitatea conceptului de locuire. Este locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou, toate facilitatile si serviciile existente fiind la picioarele tale.
InCity Residences a fost inaugurat in 2009 si este in prezent casa a 260 de familii.
Bucurati-va de unicitatea designului apartamentelor cu finisaje de cea mai buna calitate. Casa dvs inseamna mai mult decat o adresa; este o declaratie a cine sunteti. Toate apartamentele InCity, de la studio pana la unitatile de tip triplex beneficiaza de toate aceste caracteristici unice:
Fatada acoperita cu alpolic – un material compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, de cea mai inalta calitate care asigura izolatia rezistenta si durabila, Bucatarii de ultima generatie utilate cu electrocasnice Arrital Cucine si Franke, Mobila pentru baie la comanda, Ceramica de cea mai buna calitate marca Mirage, Italia, Baterii marca Steinberg, Grohe sau Artema, Parchet din lemn triplustratificat in toate camerele, Usi interioare de lemn-furnir de calitate superioara, Usi exterioare metalice, Geamuri duble termopan, Aer conditionat Mitsubishi in sufragerie, Suport deja pregatit pentru instalarea unui sistem de aer conditionat suplimentar in dormitorul principal, Cablu si TV prin satelit, conexiune internet, linie telefonica pregatita pentru conectare (toti furnizorii principali).

Caracteristici

  • - 13 tipuri de apartamente cu suprafete intre 63-265 mp
  • - 5000 mp spatii verzi
  • - securitate 24/24
  • - 530 locuri parcare subtarane
  • - centru fitness World Class
  • - piscina acoperita
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Garsoniere 50 m2 € 83000 1
Apartamente 3 camere 96 - 109 m2 €150750 - €173550 2

Localizare

Vezi toate proprietatile
Alexandra
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0214 ...afiseaza telefon
0214.078.479
Alexandra
Dezvoltator imobiliar
0214 ...afiseaza telefon
0214.078.479
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.