Meniu Anunt

Imobiliare Joita

7 Proprietati
Imobiliare Joita
Suprafete
120 mp
Preturi
115.000 euro

Descriere

Imobiliare Joita este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces , compus din 14 vile individuale identice situat in localitatea Joita- Bacu din comuna Joita.

Proiectul a demarat deja din vara anului 2017, imobilele urmand sa fie date in folosinta progresiv pana la sfarsitul anului 2018.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) si tencuiala decorativa, oferind un coeficient termic maxim. Tamplaria PVC cu geam termopan cu 5 camere, de culoare gri este marca Salamander.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile – gaze, curent electric, apa din putul propriu si retea de canalizare catre fosa septica ecologica proprie, iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public.

Vila Residence are regim de inaltime este P+1E+Pod si 5 camere. Dispune la parter de un living generos cu acces in curte, bucatarie cu terasa, birou, baie si spatiu tehnic. Sub terasa este construita o pivnita spatioasa.
La etaj se gasesc 3 dormitoare spatioase, fiecare dormitor cu balcon propriu, un dressing si 2 bai. Din hol avem acces catre pod pe scara tip chepeng, deci si catre un spatiu de depozitare generos
Suprafata totala este de 150 mp utili, fiecare casa dispunand de un teren de 500 mp si fiind imprejmuita cu gard.

Accesul in complex se face pe drum asfaltat, iar infrastructura in zona este foarte buna.
Fiecare vila se preda la cheie – complet finisata si cu toate utilitatile incluse (curent, gaze, put cu hidrofor, fosa septica ecologica, termopane, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere, centrala proprie, in condensatie, cu o putere de 24kw, balustrada, usi de interior si la exterior), pivnita, curte amenajata si terasa.

Toate contorizarile sunt individuale pentru un consum minim si costuri optimizate.
De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

Localizare
Ansamblul este amplasat in localitatea Bacu din comuna Joita(jud Giurgiu), la strada cu acces direct in Soseaua Principala din localitate. Pozitionarea ansamblului este speciala, inconjurat de padure oferind intimitatea si linistea, atat de necesare dupa o zi de munca incarcata.

Accesul facil catre Capitala poate fi facut in maxim 15 minute, la alegere cu masina prin:
• Soseaua de Centura iesirea Militari Chiajna – Dragomiresti Vale – Joita;
• Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 13, Pod Ciorogarla – Joita;
• Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 23, iesirea Bolintin Deal – Joita;
• Piata Victoriei – Bucurestii Noi – Soseaua Chitila – Sabareni – Joita;
• Otopeni – Corbeanca – Buftea – Sabareni – Joita.
Exista de asemenea si transport in comun pe soseaua principala cu acces catre statia de metrou Pacii.

Fiind situat la doar 15 min de centura Bucurestiului, poti ajunge rapid catre importante zone comerciale si de agrement:
– Carrefour Militari , Brico Depot Militari
– Complex West park Militari – Kika, Fashion House, Hornbach
– Divertiland Water Park
– zona comerciala Militari Shopping Center , Decathlon, Praktiker, Auchan Militari, Bebe Supermarket, WorldClass Militari.

Un asamblu rezidential iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o comunitate noua, sigura si cooperanta alaturi de care poti construi un loc mai bun si mai sigur pentru familia ta.

0 % comision , direct de la dezvoltator
Pret 105.000 Euro TVA inclus

Asadar vino in Joita si descopera caminul visurilor tale!
Programeaza o vizionare: 0727 182 182
www.imobiliarejoita.ro

Caracteristici

  • - 14 vile
  • - pivnita, terasa
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Case/Vile 5 camere 150 m2 € 115000 7

Localizare

Vezi toate proprietatile
Imobiliare Joita
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0727 ...afiseaza telefon
0727.182.182
Imobiliare Joita
Dezvoltator imobiliar
0727 ...afiseaza telefon
0727.182.182
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.