Meniu Anunt

ASTORIUM RESIDENCE

Suprafete
35-100
Preturi
32500-90000

Descriere

Noul ansamblu Astorium Residence este un proiect imobiliar ce intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort. Este situat pe Str.Drumul Gura Garlitei 16-22, in zona de Sud- Est a Capitalei in cartierul Titan, sect 3. Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Astorium Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.. Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de inaltime P+2+3Retras si ofera un numar 160 de locuinte cu una, doua, trei camere avand suprafete intre 37 mp si 82 mp
Prima faza a proiectului Astorium Residence cuprinde 2 cladiri insumand. 64 de apartamente, 6 garsoniere, 50 de apartamente cu doua camere, 8 apartamente cu 3 camere ce urmeaza a fi livrate in luna iulie 2018.
Ansamblul ofera oportunitati foarte bune atat pentru locuit cat si pentru investitie. Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.
Astorium Residence ofera si locuri de parcare, pt fiecare unitate locativa
Variante de plata
Pentru a avea acces la cele mai avantajoase solutii de finantare, un consultant din cadrul departamentului de vanzari va va crea o oferta personalizata si va va consilia in alegerea celei mai potrivite variante de achizitie si creditare dupa cum urmeaza:

Credit prima casa
credit ipotecar /imobiliar
discount la plata cash

Caracteristici

  • - 5
  • - NU
  • - NU
  • - Parcare supraterana
  • - Izolare fonica
  • - Lift

Localizare

Andrei
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.582
Andrei
Dezvoltator imobiliar
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.582
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.