Meniu Anunt

4City

4City
Suprafete
40-160mp
Preturi
38.500-153.000

Descriere

Ansamblul 4City presupune o evadare din betonul cenuşiu al Bucureştiului şi o îmbraţişare binemeritată a culorilor şi a formelor, un loc în care confortul şi siguranţa se disting şi totuşi se armonizează cu vibraţia nebună a capitalei.

Am dovedit deja prin proiectele noastre anterioare de senzaţie, Dinamic City şi Cortina Residence, că suntem foarte buni şi când promitem ceva ne ţinem de cuvânt.

Descriere ansamblu

4City este un complex de 4 blocuri cu o curte interioară splendidă, extrem de generoasă şi sigură, cu locuri de joacă, spaţii verzi şi locuri de plimbare.
Complexul va cuprinde:

- o suprafaţă totală construită de aproximativ 60.000 mp peste 570 de apartamente cu 2, 3 camere;
-peste 600 locuri de parcare;
-fiecare apartament va fi dotat cu centrală proprie şi parchet de calitate;
-finisaje deosebite, executate ireprosabil; cu modificări minore, finisajele sunt similare celor -din complexul Cortina Residence, complex câstigator al premiului I la Bienala Nationala de Arhitectura ediţia 2016;
-furnizori de excepţie înseamnă materiale de excepţie; materialele de calitate superioară -asigură o folosire îndelungată şi o rezistenţă sporită la deteriorarile ce pot apărea în timp, ceea ce duce, în mod direct la un raport calitate/pret gândit în avantajul clientului;
-un design de standard superior, ce inspiră simplu: utilitate, confort, eficienţă;
-o investiţie solidă pe o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare;
-acces facil în toate locaţiile importante din Nordul Capitalei, 2 minute pâna la Pipera Plaza, 20 minute până la Aeroportul Otopeni, 10 minute pâna la staţia de metrou Pipera;
-strategic, acces perfect la multitudinea de clădiri de birouri din zonă.


4City este situat la câtiva paşi de Lacul Saulei, într-o zona cu acces direct la mall, benzinării, gym & pool, restaurante. Aşadar veţi avea parte de o multitudine de variante de petrecere a timpului liber. Pentru că piaţa imobiliară a Bucureştiului este una dintre cele mai importante din ţară şi din regiune trebuie avut în vedere întotdeauna că unele dintre cele mai importante aspecte la achiziţionarea unei locuinţe sunt locaţia, accesibilitatea şi lichiditatea zonei. 4City îndeplineşte cu brio aceste criterii definitorii.

Pachetul de achizitie trebuie sa includa si un loc de parcare, disponibil la preturi intre 4500 Euro si 7500 Euro + TVA

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Localizare

Vanzari 4CityNorth
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0723 ...afiseaza telefon
0723.002.132
Vanzari 4CityNorth
Dezvoltator imobiliar
0723 ...afiseaza telefon
0723.002.132
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.