Meniu Anunt

Vasile Building & Investment

Inapoi la agentii
Vasile Building & Investment
0 anunturi
STRADA MALVA, NR. 35, ET. MANSARDA, AP 29, SECTOR 3, BUCURESTI - vezi harta

VBI este o companie care a luat nastere in anul 2011 si reuneste tineri profesionisti cu o notabila experienta in domeniul constructiilor.

Analizand cerintele clientilor nostrii, in proiectele intreprinse, am inclus optiunea ca viitorul locatar sa isi poata personaliza spatiul locativ fara costuri suplimentare adaugate pretului ?nal.

In viziunea noastra, spatiul locativ se dezvolta in jurul unui concept modern si accesibil: confortul oferit de compartimentarea constructiei reunit cu avantajele sale, astfel incat ?ecare apartament este contorizat individual din toate punctele de vedere, iar viitorul locatar va avea posibilitatea de a-si monitoriza independent consumul facilitatilor.

In proiectele noastre accentul principal este pus mereu pe raportul dintre calitatea materialelor folosite si confortul spatiului locativ fara a afecta costul ?nal, iar nu in ultimul rand pe ?exibilitatea in modalitatea de achizitie.

Citeste mai mult..

Agentii nostri

Contacteaza agentia
0758...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.