Meniu Anunt

Taboo Imobiliare

Inapoi la agentii
Taboo Imobiliare
882 anunturi
Sibiu, Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu Str. Bieltz) - vezi harta

Taboo Imobiliare a fost înfiintata în ianuarie 2012, chiar în plina criza imobiliara. Din dorinta de a investi în achizitia unui imobil, am constatat ca informatiile si serviciile pe care le-am primit de la persoane abilitate în domeniu la momentul respectiv, nu au fost pe masura asteptarilor. Totul a pornit ca o provocare, aceea ca oamenii au nevoie si li se ofere sprijin si consultanta începând cu ideea schimbarii în domeniul locativ, pâna la încheierea tranzactiei imobiliare, iar noi suntem cei care putem face acest lucru cu adevarat. Astfel din anul 2012, rezultatul unei doze constiente de munca, ne plaseaza în fruntea clasamentului pe piata imobiliara din Sibiu, cu dorinta de a mentine acest trend ascendent al reusitelor si proiectarea activitatii pe termen lung. Începand cu anul 2013 am acoperit si localitatea Sebes - judetul Alba, bucurându-ne de un real succes. Citeste mai mult.. Agentia imobiliara Taboo din Sebes se afla pe Str. Lucian Blaga Nr. 92.

Agentii nostri (vezi toti agentii)

15

€ 110.000

  • 4 camere
  • 119 m2
  • Decomandat
  • 400 mp
  • 2019

Casa individuala compusa din 4 camere decomandate cu o suprafata totala de 144 mp construita cu materiale de cea mai buna calitate, amplasat...

€ 110.000

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon
Contacteaza agentia
0785...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.