Meniu Anunt

Muntenia GRUP

Inapoi la agentii
Muntenia GRUP
88 anunturi
Mun. Bucuresti, B-dul Lacul Tei, nr.109, bl.13A, sc.A, parter, apt.1, Sector 2 . - vezi harta

Agentia Muntenia GRUP, se afla intr-o continua ascensiune, iar asta numai pentru a va oferi servicii de calitate. Echipa care realizeaza si consiliaza tranzactiile imobiliare, urmareste sa indeplineasca si sa satisfaca cerintele clientilor sai.
Seriozitatea si promptitudinea sunt cele doua atribute care ne reprezinta si de care clientii nostrii au nevoie. Noi va putem ajuta sa gasiti rapid si eficient solutiile cele mai avanta joase in vederea cumpararii / vanzarii / inchirierii de: apartamente, case, vile, terenuri, spatii birouri / comerciale / productie sau depozitare .
Am continuat sa investim in calitatea serviciilor pentru ca am fost constienti de la inceput ca exigenta clientilor va creste permanent, si increderea partenerilor nostrii se va consolida in timp.
Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt : siguranta , eficienta confidentialitatea tranzactiilor si practicarea de comisioane rezonabile.
Citeste mai mult..

Agentii nostri

Contacteaza agentia
0735...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.