Meniu Anunt

Gama Imobiliare

Inapoi la agentii
0 anunturi
Sediu social : str. gheorghe Doja, nr.57, Voluntari, Ilfov - vezi harta

Momentul de debut al activitatii companiei se situeaza in anul 2005, iar obiectivele noastre au fost clar orientate spre calitate de la bun inceput.
Scopul nostru este acela de a oferi clientilor nostri solutii imobiliare complete si de o calitate net superioara. Este foarte greu sa vorbesti despre tine. De cele mai multe ori, atunci cand spui lucruri bune despre tine, tendinta celor din jur este de a spune ca te lauzi.
Nu cred ca trebuie sa spu nem prea multe lucruri, mai bine incearca sa apelezi la noi si te vom lasa pe tine sa tragi concluzia. Timpul inseamna bani si atunci ,incercam sa anihilam ineficienta din activitatea noastra. Putem spune despre noi ca avem un colectiv tanar cu un mare potential.
Am mai putea spune ca oamenii ce alcatuiesc acest colectiv sunt profesonisti, dar ni se pare un cuvant pretentios, atata timp cat omul , in orice domeniu ar activa, nu poate acumula intr-o viata toate informatiile necesare. In relatiile cu clientii nostri, avem o singura deviza si anum
Citeste mai mult..

Agentii nostri

Contacteaza agentia
0749...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.