Meniu Anunt

Cerved Property Services

Inapoi la agentii
Cerved Property Services
0 anunturi
Bucuresti, Romania - vezi harta

Partenerul de încredere pentru nevoile dumneavoastră imobiliare.
În aprilie 2019, Cerved, liderul italian în sectoarele de analiză de risc și de management al creditelor, a achiziționat întregul capital social al Eurobank Property Services S.A. (“EPS”) în Grecia, precum și filialele din România și Serbia – care vor fi redenumite în Cerved Property Services (“CPS”).
Cerved Property Services (CPS), una dintre cele mai mari co mpanii imobiliare din Grecia și din Sud-Estul Europei este acum parte din Grupul Cerved.
CPS este formată dintr-o echipă experimentată și certificată, oferind servicii exemplare către toate tipurile de clienți, fiind grupată în 4 domenii: Gestionarea bunurilor imobiliare, Evaluări, Analiza și cercetarea pieței, Consultanță tehnică.
Nevoile dumneavoastră determină modul în care operăm.
Obiectivul CERVED PROPERTY SERVICES este menţinerea atenţiei concentrate pe client, cu scopul de a crea şi dezvolta relaţii importante pe termen lung cu clienţii săi, atât persoane fizice, cât şi corporaţii, oferind servicii integrate de înaltă calitate
Citeste mai mult..

Agentii nostri (vezi toti agentii)

Contacteaza agentia
0731...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.