Meniu Anunt

Casazela Properties SRL

Inapoi la agentii
Casazela Properties SRL
743 anunturi
Bucuresti, Sector 2, Str George Constantinescu nr.2-4, Globalworth Campus Cladirea C, etajul 3 - vezi harta

CASAZELA PROPERTIES, Membra APS Holding – Companie de Asset Management - Program L-V 9-18 Ofera clientilor si investitorilor servicii complete, de la cele de administrare si dezvoltare a proprietatilor imobiliare pana la vanzarea sau inchirierea acestora. In proces de rebranding, ca urmare a achizitiei companiei locale, Homeland Properties, Casazela este activa atat in Romania, cat si in Hungaria, Croatia and Slovenia. Activitati principa le: - vanzarea si administrarea portofoliilor REO (Real Estate Own), in prezent cu valoare de peste 40 Milioane Euro. - vanzarea portofoliilor NPL (Non Performing Loans) cu peste 1400 proprietati, cu valoarea de peste 1.2 Miliarde Euro. - servisarea diviziei APS Real Estate, care este manager, investitor, evaluator si consultant în domeniul portofoliilor de real estate, cu activitate în regiunea Europei Centrale si de Sud Est, având focus principal identificarea si asocierea cu dezvoltatori locali in dezvoltarile rezidentiale. Citeste mai mult..

Agentii nostri (vezi toti agentii)

Comision 0
5

€ 105.000

  • 6 camere
  • 226 m2
  • Decomandat
  • 749 mp
  • 2010

Comuna se afla în sud-vestul judetului, la vest de Bucuresti, pe malurile ruurilor Ciorogarla si Sabar, si pe malul stang al Argesului. Este...

€ 105.000

Actualizat acum 14 ore
Arata telefon
Contacteaza agentia
0734...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.