Meniu Anunt

Ava Imob Consult

Inapoi la agentii
Ava Imob Consult
0 anunturi
Pasajul Revolutiei nr.3 - vezi harta

Despre Noi
Suntem o echipa cu o experienta de peste 11 ani in tranzactii si investitti in domeniul imobiliar, pe tot judetul Bacau. In prezent activam in Bacau si Onesti, cu o echipa de 9 agenti imobiliari profesionisti, fiecare fiind specializat in inchirieiri si vanzari apartamente, garsoniere, case, terenuri si spatii comercial.
In acest timp am atras fonduri de investitie din Austria, Germania, Grecia si Ungaria care au investit in parcuri in dustrial, terenuri agricole spatii comerciale si alte afaceri cu bunuri immobile.
Suntem atestati ca profesionisti, fiind membrii ai Uniunii agentilor imobiliari din Romania (UNAI), obiectivul nostru este de a furniza o gama completa de servicii in domeniul imobiliar intregului nostru portofoliu de client, avand in prezent in portofoliu peste 2500de proprietatiti, scaose la vanzare sau inchiriere
2008 a reprezentat un an de varf al pietii imobiliare, in care volumul tranzactiilor a fost foarte mare. Efectul crizei financiare s-a resimtit si in
Citeste mai mult..

Agentii nostri (vezi toti agentii)

Contacteaza agentia
0745...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.